2015-12-22–Miami/Linköping

Innan hemfärd mot Sverige hade jag fyra nätter i Florida igen innan jag skulle flyga hem från Orlando. Det slutade med att jag spenderade samtliga nätter i Miami, där min resa även startade. Under dagarna hade jag inget planerat utan vad jag ville göra var att njuta av vädret samt försöka handla julklappar. Så enkelt blev det också, inte den stress som jag haft under resans gång där jag har brottom för att hinna med så mycket som möjligt på varje plats.

Nu sitter jag i ett X2000-tåg mot Linköping från Köpenhamns flygplats fyllt med svenska julfirare. Och deras paketberg. Tittar ut mot vad som ser ut som ett svenskt sommarväder och funderar på om jag åkt till rätt land.

Väskan är nu lite tyngre, hjärtat lite öppnare och hjärnan klokare. Sammanfattningsvis var det klokt att inte bara resa i USA utan även besöka de södre länderna, även om jag skulle vilja vara där betydligt längre.

Det har inte laddats upp mycket bilder på bloggen då det tagit mycket tid och krävts bra internet, men jag ska försöka med ett inlägg med endast bilder under dagen eller morgondagen. God jul på er allesammans och tack för ni följt min resa här.

/JJ