2015-11-13–Sista kvällen i Miami

Tre nätter i Miami får räcka. Åtminstone för denna gången. Miami har gett mig många saker, bland annat: En röd solbränna, en lättare plånbok och en hejdundrans massa burgare från Five Guys. Miami är, likt New York, en stad full av liv och rörelse vilket uppskattas från min sida. Visst är det jobbigt att lämna. Men men, vi ses snart igen.

Anledningen till att jag inte förlänger min vistelse här är eftersom regn i mängder är på väg. Jag hade tänkt att fortsätta till New Orleans nu med buss, detta var tanken hela tiden tills nyss. Då jag blev sugen på Denver. Sagt och gjort så lyfter flyget från Miami Airport till Denver imorgon (14/11) på kvällen. Den 15e tar jag sedan ett 33-timmarståg västerut till San Francisco via Salt Lake City. Och whoops så är jag på västkusten.

I denna värme som varit idag har det varit svårt att hitta på något ansträngande, dagen har därför bestått av promenader och svalkande dopp. Lite lagom jobbigt.

See you later, alligator!

/JJ