2015-11-12– Miami Beach dag 2

Kort update:

Miami Beach är egentligen inte bara en strand, utan en stadsdel som är belägen på en egen ö. Den har jag upplevt idag genom gång i den fantastiska värmen. I och med det har jag även hunnit med ett gäng dopp i havet som svalkande årgärder i hettan. Även vattnet är varmt, runt 25 grader skulle jag gissa på.

Blev tyvärr inget besök hos släktingarna efter lite strul som drog ut på tiden så det blev för sent. Vi får ta det i jul istället.

Five Guys Burgers har redan börjat uppskatta min vistelse och gav mig idag stammkundsrabatt. Och jag som anlände så sent som igår. Hur ska detta sluta?

Kalastrött nu och sängdags så jag hinner göra saker innan regnet kommer imorgon eftermiddag.

Ha det.

PS. Bildhanteringen på hemsidan krånglar lite, så jag ska försöka fixa det imorgon och de bilder jag tagit idag kommer då istället.

/JJ